Начало » Екскурзии и почивки в чужбина » Пролетна ВИЕНА С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА / 27 - 30 април 2018

Пролетна ВИЕНА С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА / 27 - 30 април 2018

Цена от499
Дестинация Тръгване от Маршрут Дни Нощувки Транспорт
Виена Варна Варна - Виена - Варна 4 3 самолет

Пролетна Виена 27-30  април 2018

4 дни / 3 нощувки

Промоционална оферта за ранни записвания до изчерпване на местата.

Цена от 499 евро/ 976 лева

На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с полет от Варна

Хотел

На човек в двойна/

тройна стая

На човек в единична стая-на запитване

Suite Hotel 900m zur Oper 4* www.mrhotels.at

499 евро / 976 лева

559 евро /1094 лева

Цената включва:

  • Самолетен билет Варна- Виена-Варна с летищни такси ;
  • 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 4* ;
  • трансфери летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената НЕ включва:

  • Багаж за чекиране до 23 кг – 100 лева за двете посоки  / заплащат се по желание /;
  • Екскурзии по желание според програмата ;
  • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.

Информация за полета:

27 април 2018  Варна - Виена 13:30 – 14:25

30 април 2018 Виена - Варна  10:05 – 12:50

Примерна програма:

Първи ден /27.04

Излитане от Варна в 13:30 часа и пристигане във Виена в 14:25. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Свободно време за разходка в центъра на Виена- Операта, където се правят около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина, Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет, катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер. Нощувка.

Пешеходна обиколка на центъра на Виена с гид с български език доплащане – 30 евро на човек при група от мин. 6 човека

Втори ден/28.04

Закуска. Свободно време за разглеждане на града.

Самостоятелно посещение на Двореца Белведере - бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой, входът в Белведере е по избор и се заплаща на място-14 евро за Горно Белведере, където са картините на Климт./ Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт.

Природо – историческият музей (Naturhistorisches Museum) е един от най-важните музеи в света. С течение на годините броя на експонатите с голямо историческо значение достигнал над 20 млн.

Музеят за изящни изкуства (Kunsthistorisches Museum) се намира в пищна сграда, коронована с четириъгълен купол на върха. Той е един от първите музеи в света за изящно и декоративно изкуство. Тук имате възможност да видите творби на Рафаело, Веласкез, Рубенс, Микеланджело и др. Нощувка.

Трети ден/29.04

Закуска. Възможност за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите , разглеждане на парка и зоологическата градина на Шьонбрун. Tам се намира най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина .Свободно време за разходка и разглеждане на пред Двореца. Нощувка.

Двореца Шьонбрун  доплащане – 35 евро на човек за екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 6 човека – без включен транспорт

Четвърти ден/30.04

Закуска. Трансфер хотел-летище. Полет от Виена за Варна 10:00 – каца 12:50

Заб. Програмата е предварителна и е възможна да претърпи промяна.

Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.

Необходими документи:

- лична карта или задграничен паспорт

- За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:

  • под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек
  • от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек

Хотели в чужбина

Rent a Car

Хотели в цял свят